webnovel

Re Life In Anime World

Author: U_ardi
Fan-fic komik
Ongoing · 1.4M Views
  • 273 Chs
    Content
  • 4.9
    145 ratings
  • NO.200+
    SUPPORT

What is Re Life In Anime World

Synopsis

Saya seorang otaku yang hanya suka berdiam diri di kamar sembari menonton anime terkadang melihat manga erotis. Aku mungkin seorang manusia yang gagal namun aku tetep berpendirian teguh pada budaya otaku ku ini, aku tak ingin keluar untuk sekolah ataupun berinterkasi, aku tidak ingin sama sekali. Orang tua ku bahkan sampai tak peduli lagi padaku, namun dibalik ketidak pedulian mereka, mereka masih lah orang tua yang sayang padaku, tak lupa setiap hari mereka menyisakan makanan untuk ku makan. Suatu hari aku menonton anime yang bercerita tentang kehidupan sosial, disitulah aku menonton dan menonton hingga aku merasakan hatiku bergejolak. "Mengapa diriku menjadi seorang pecundang seperti ini? Aku harus mengubah hidupku ini!" Aku berlari keluar kamar untuk mengatakan kepada orang tua ku bahwa diriku akan berubah, namun naas aku tersandung plastik makanan ringan dan menghantam lantai kamar dengan kepala terlebih dahulu. Pandangan ku kabur, saat ku sentuh dahi ku darah terlihat di tangan ku, saat itu pula Tuhan mengambil nyawa ku. #jika ada kata yang kurang tepat, segara komen agar cepat di perbaiki dan kalian bisa lebih enjoy dalam membaca cerita ku

Tags
7 tags
You May Also Like

Reincarnated Without Future Memories

New trope- Reincarnation with a twist Evan Zest, a genius of 11 years old from a small village, and just like his peers he also dreams of a glorious future through cultivation. However, his ambitions shattered when he got the news a monster wave destroying the town his parents had gone, leaving their fates unknown. Left alone in the village without any support or guardian, Evan experiences just how cruel is in the reality. Hardened by experiencing hardships Evan is about to begin cultivation to become strong; not for fame and glory but just to find out about his parents. But a shocking truth unfolds – he's a reincarnated soul reborn into the past but his memories of the past life (upcoming future) are missing. Later Evan finds that there is a way to regain his memories a very risky and fatal way. ------------------------------------------------------------- Author's request- Please at least read until the REVELATION takes place (after chapter 8) If you want to make a review, please feel free to do so. Also, if you like my work, please share it with your friends who might also love to read RWFM. ------------------------------------------------------------ Current rate of daily update => 1 chapter / 1500-2000 words Future update Rates=> 2 chapters daily / 1000+ words ----------------------------------------------------------- Bonus chapters (1 chapter) current goal => 30 Power Stones (2 chapters) => 50 power stones

Blunder_Master · Fantasy
Not enough ratings
12 Chs

Awakening of the Crimson Guardian

"In this world, you cannot always survive by only doing what is morally right." Myalis, a young brave, beautiful, and rebellious girl who led a happy and peaceful life with her family, some of history's most powerful beast tamers, life changed after awakening a talent that could change her fate. She witnessed a traumatic event, one which was caused by a threat operating in the shadows, one that ripped her apart from those that she loved and one that she was powerless to stop. Due to which, she discovered a truth, that altered her perception of reality. She was reborn, giving her access to a variety of skills, including the ability to tame beasts, transforming her into something no one had imagined she could become, bestowing upon her a power that had been lost for ages, enacting a long lost and terrifying prophecy. However, everything was different this time, including her objectives; she was unlike any other before her, and she drew the attention of many powerful beings, resulting in many conflicts, one of which threatened to destroy everything she knew. Will she be able to protect what she built? Will she be able to overcome those that oppose her and demonstrate her power or will she fail in fulfilling her purpose? What will be her path, darkness or light? What is her true intent? Follow the young woman on an exciting and mysterious journey as she overcomes countless obstacles in her path as she explores the limits to her abilities, develops special relationships with monster girls and many other beings as she rises to power, and unearths many sinister secrets about the world that have the potential to topple empires and unleash anarchy, all while rebuilding what was lost after becoming the leader of powerful beings and walking a precarious line between life and death. Note: MC's system will appear a bit later in the story, not the first set of chapters. Other tags- Evolution- Overpowered MC- Fantasy creatures- Slice of life- Mature- Revenge- Magic- Mystery- Beautiful female lead- Dark- No NTR- Dungeon.

Darkswan · Fantasy
4.9
363 Chs

The Savage Queen of the East

She is a Human who has no idea that life will change during her Summer Break Lost her brother to cancer 10 years ago Has three loving Human friends All attending Princeton University in the United States What will happen during her little trip with her friends? Will she bump into her soulmate and learn about the World of Supernatural or Nah?? ****************************************************************************** He's a King He's an Alpha He lost his parents and sibling when he was 9 years He took after his Father's position at 12 years Ever since he turned 18 years he has been looking for his MATE. But he has finally found her What happens when he finds out she is Human? ****************************************************************************** I was about to reply when I clumsily barged into someone and accidentally dropped what I was holding but I didn't fall because the person I barged into was holding onto my arm.     I felt sparks and was shocked and flung my arm out of the person who saved me from falling and looked up to the mysterious person's face and I could not speak.   Drop dead Gorgeous, Handsome, and fucking Elegant.   " I-I'm so sorry, I wasn't watching where I was going" I stuttered while apologizing   " It's Okay Mate, Hope you are okay?"  He asked while helping me pick up my fallen goods. Is he British cause he is using the English word 'Mate'?Gosh his voice is Deep and Silky and no words cause my mind is a mess   "Y-yh " I coughed to clear my throat   " Yes thank you," I said clearly   " Good, I'm Ambrose," He said extending his hands Fuck me, his name is so Greek   " I'm Dionne, nice to meet you, Ambrose," I said shaking his hands " Dionne," he said probably testing the name on his lips Fuck it I'm turned on, so it got so uncomfortable for me when I saw him Sniff the air. WAIT!! Sniff the air. Wtf when he's not a dog? " Well, have a good day, and I'm so sorry for earlier," I said and darted as if my pants were on fire

Onuegbu_Kenita · Urban
Not enough ratings
4 Chs
Table of Contents
Latest Update
Volume 0 :Auxiliary Volume
Volume 1 :Haruka Saki (Main Story)
Volume 2 :Bab terbatas sampai Juni 2023

ratings

  • Overall Rate
  • Writing Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background
Reviews
Liked
Newest
Popoou
PopoouLv10Popoou

Update lagi Babnya penulis~ Saya setia menunggu walaupun itu lama, sudah terlalu sayang dengan fanfic ini. Saya merasa fanfic Indo harus maju dan di kenal oleh banyak orang. Jangan baca terjemah terus, sesekali baca Fanfic dari indonesia dan support mereka. ............ ............ ............ Baca juga Fanfic saya[img=recommend]

U_ardi
U_ardiAuthorU_ardi

Sekilas info, ini adalah fanfic campuran, jadi di satu fanfic ada berbagai macam cerita, namun tiap cerita punya keterkaitan dengan cerita utama di fanfic ini, lalu urusan cerita yang gak lanjut, bukannya author gak pengen namatin, tapi author emng gak bisa namatin, alias gak ada materi wkwkwk, but i think its oke, sebab biar gak monoton alias biar gantung dulu. enjoy for Reading My Fanfic, tinggalkan review dan komentar di tiap chapter yang terbit ya[img=recommend][img=recommend]

U_ardi
U_ardiAuthorU_ardi

Terus dukung dan masukkan cerita ini ke perpustakaan kalian, update tidak selalu sama jam nya tetapi 1 chapter per hari pasti di lakukan, stay calm and happy

AkuTimMilf
AkuTimMilfLv2AkuTimMilf

ih seru loh ternyata, konflik di awal ku bilang memang biasa tapi lama kelamaan jadi seru, apalagi saat Haruka selingkuh ama Tsukasa, sungguh bejad kamu wahai Haruka

Yt_Premium
Yt_PremiumLv1Yt_Premium

that's good fanfic but i'm use a translate chrome -_- [img=recommend][img=exp][img=faceslap][img=exp][img=recommend][img=recommend][img=fp][img=fp][img=update][img=update][img=recommend]

KamuPembohong
KamuPembohongLv2KamuPembohong

Ngeri thor ga ada obat bener nih cerita, lambat tapi we suka bangke, ceritanya unik loh daily life tapi kerenya setiap hari ada aja petualangan baru, bagus thor elu ga kekurangan ide

Rafles_56
Rafles_56Lv2Rafles_56

Ceritanya gak monoton cuma ya bagus tapi jika nyangkut genre slice of life saya akui ini fanfic terbaik, pemilihan kata dan jokenya best lah pokoknya bagi saya yang udah bosen ama novel fantasi pertempuran

Daffa435
Daffa435Lv2Daffa435

Best best, sekarang menarik sih dua alur satu masih di main satunya ke ending, cocok buat jadi percontohan Author lainnya, daripada buat cerita buku baru mending jadiin satu tapi di bedain volumenya

Nouflex
NouflexLv4Nouflex

i did this because there isnt an english translaction

Nouflex
NouflexLv4Nouflex

is there an english translation? if yes ill put a 5 stars

mr_one_two_three
mr_one_two_threeLv1mr_one_two_three

Cerita yg bagus pake banget malahan gua suka tuh cerita kesehariannya tapi kurang suka kalo berpindah dunianya gatau kenapa kurang menikmati pas pindah dunia itu walaupun yg one piece itu padahal gua suka one piece ya itu aja sih penilaian akhir mah bagus pake banget yak sekian terima kasih hehe

KamuPembohong
KamuPembohongLv2KamuPembohong

[img=recommend][img=recommend][img=recommend]emm mungkin 5 bintang kali ya, tapi beneran sih ceritanya beda sama yang lain, awalnya mikir ini pasti b aja, tapi pas udah baca dari b yang artinya biasa eh malah jadi bb, best banget hwhwhwhwh

AkuTimMilf
AkuTimMilfLv2AkuTimMilf

Semoga upnya lebih sering kek yang dulu, slice of lifenya udah yang terbaik dari fanfic indo yang lain, semangat terus thor anda berjuang untuk kami free reader, jangan bosen bosen up

ancient_soul
ancient_soulLv13ancient_soul

jalur cerita nya sih bagus bagus aja , cuma ya kadang penulisan nya berkesan terlalu kaku gitu , ya mungkin kedepan nya bisa lebih gimana ya ..lebih gak kaku(?)

idkwhatsthebest
idkwhatsthebestLv2idkwhatsthebest

suka banget sama alurnya yang lambat, perkembangan karakter, konflik, jadwal updatenya yang rajin, cara nulis sportnya, suka banget kah pokonya ni debat

Hu_Lo
Hu_LoLv2Hu_Lo

nice untuk chpter barunya, Saki suka drakor ternyata wkwkwkwk mantul dah cerita mya fresh belum ada yang bikin mantabek terus lanjut thor saya tunggu

Rafles_56
Rafles_56Lv2Rafles_56

Reveal spoiler

Diky_Maulana
Diky_MaulanaLv1Diky_Maulana

Saya suka fanfic ini dan saya harap ceritanya akan semakin menarik untuk kedepannya.. Terus berkarya author-sama 😂😁 Saya dukung karya anda.. Dan cepat updated ya😂👍

BosMafia
BosMafiaLv4BosMafia

Tambahkan ulasan Kualitas menulis Memperbarui Stabilitas Pengembangan Cerita Desain karakter latar belakang dunia Tarif Keseluruhan 5.0 Ulasan harus lebih dari 140 karakter

Kirotod_F5
Kirotod_F5Lv2Kirotod_F5

Reveal spoiler

SUPPORT

More about this book

General Audiencesmature rating
Report