Webnovelavatar
Sang Hati
novel - Fantasi

Sang Hati

Abstrakim

Ongoing · 29K Views

What is Sang Hati

Bayangkan kau jatuh cinta dengan orang yang kau tak pernah jumpa atau mungkin tidak pernah wujud.Perasaan itu datang secara tiba-tiba.Itu lah yang dialami Adzin. Gadis yang tidak pernah dia kenal munc...

Synopsis

Bayangkan kau jatuh cinta dengan orang yang kau tak pernah jumpa atau mungkin tidak pernah wujud. Perasaan itu datang secara tiba-tiba. Itu lah yang dialami Adzin. Gadis yang tidak pernah dia kenal muncul di dalam hati dan mindanya. Setelah 2 tahun, mereka bertemu. Gadis itu wujud tapi kenapa dia jatuh cinta 2 tahun lebih awal sebelum dia bertemu dan mengenali gadis itu? Apakah rahsia disebalik rasa cinta yang dialaminya?

Tags

5 tags

You may also likeMore

ChaptersUpdate 1yr

Latest Update

Volume 1

ratings

  • Overall Rate
  • Writing Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background

Reviews13

LikedNewest
timeistaken
timeistakenLv1timeistaken

Cerita ni antara cerita yang terbaik. Patut dapat top 10 cerita terbaik di WEBNOVEL. Rasa macam terbaik gila lah. Tak sabar nak tahu sambungan

AF_Store
AF_StoreLv1AF_Store

Walaupun cerita ini belum lagi habis ditulis tapi saya rasa cerita ini sangat terbaik. Tak sabar nak tahu apa yang jadi lepasni, harap penulis akan buat banyak chapter. Saya sentiasa memunggu.

Lady_Athel
Lady_AthelLv1Lady_Athel

Cerita ini sedikit sebanyak telah berjaya menusuk ke dalam sanubari sy. Antara cerita yg sy janji takkan mengecewakan. Tak sabar nak tahu kesudahannya!

nad_naza96
nad_naza96Lv4nad_naza96

Saya dan adik saya sangat meminati hasil cerita abstrakim kerana jalan ceritanya di luar kotak pemikiran pembaca. Dan ceritanya boleh membawa emosi serta mendebarkan

Aliff_Azz
Aliff_AzzLv1Aliff_Azz

Waiting for more chapter....can’t wait for the next chapter to be release...the story is very intertaining to read..tq author ...please do more

Masak_Guna_Google
Masak_Guna_GoogleLv1Masak_Guna_Google

Cerita belum habis tulus tapi dah tahu yang Abstrakim memang terbaik dalam menulia cerita. Ending mesti ada plot twist. Tak sabar nak tahu aoa yang jadi...

Yat_Dayat
Yat_DayatLv1Yat_Dayat

Very interesting story, can make me cry a lot.. no plot hole, very fresh idea, penulis pandai bermain dengan karakter yang dikarang can't wait for the next sequel.. hope move story from si penulis

HumanRobot12
HumanRobot12Lv1HumanRobot12

Dulu ingat cerita terbaik tu tak wujud. Lepas baca penulisan ini. Saya menyesal sebab akhirnya saya jumpa cerita paling terbaik. Saya hampir menangis. Kini hidup saya dah complete.

Hairunjabar
HairunjabarLv1Hairunjabar

Aku rasa tidak dinafikan, ini ialah cerita terbaik yang pernah aku baca sepanjang aku menghembuskan nafas di muka bumi ini. Harap Abstrakim terus maju jaya. Meow

DaoistYXMesa
DaoistYXMesaLv1DaoistYXMesa

Saya pernah terfikir hendak menjadi seorang penulis. Tapi bila lihat penulisan Abstrakim, saya terus surrender. I will never be him... huwaaaaa

Ama_kym
Ama_kymLv1Ama_kym

Cerita yang sangat menarik, saya harap sangat cerita ini akan berakhir dengan sangat baik. Saya install webnovel hanya kerana ingin membaca karya penulis ini. Abstrakim!! Semoga maju jaya!!

budakcakapbaik
budakcakapbaikLv1budakcakapbaik

walaupun nama usernama saya budak cakap baik, tapi sebenarnya saya jarang cakap baik tapi bila saya baca cerita ni, saya terus cakap baik. nampaknya cerita ini memang ada aura yang tersendiri.. adakah ini cinta?

waktongkol96
waktongkol96Lv1waktongkol96

saya ingat semua yang review adalah penipu, tapi bila saya baca baru saya tahu saya yang penipu.. saya memang penipu!!!!!!!!!!!!!!!!! saya memang tak guna!!!!!!!! tidak!!!!

Supports

More about this book

General Audiencesmature rating
Report