webnovel

Perfect Marriage : The CEO's Scandal

Author: nafadila
Romansa Kontemporer
Ongoing · 646.2K Views
  • 459 Chs
    Content
  • 4.9
    18 ratings
  • NO.186
    SUPPORT
Bronze Prize for WSA 2022 ContestBronze Prize for WSA 2022 Contest

What is Perfect Marriage : The CEO's Scandal

Read ‘Perfect Marriage : The CEO's Scandal’ Online for Free, written by the author nafadila, This book is a Romansa Kontemporer Novel, covering Fiction, Light Novel, Internet Novel, and the synopsis is: (WSA_2022)Mature Romance, perhatikan batas usia anda. Sinopsis.Meet Crystal Richard, sang berlian yang terbuang dari ist...

Synopsis

(WSA_2022) Mature Romance, perhatikan batas usia anda. Sinopsis. Meet Crystal Richard, sang berlian yang terbuang dari istananya pasca seorang wanita jahat menghancurkan pernikahan suci kedua orangtuanya. Reagan West. Hidupnya yang begitu sempurna tiba-tiba terusik akan permintaan sang kakek yang memaksanya untuk segera menikah. Dan pilihannya saat itu jatuh pada Crystal, gadis yang dia tolong didepan club. Virgo Kane adalah seorang profesor muda yang memilih pindah ke Amerika Serikat untuk tinggal dan berkarir disana pasca terjadi kesalahpahaman dengan Reagan. Dan kepulangan Virgo ke Inggris kali ini menjadi titik balik dimana semua masalah besar dimulai saat dirinya terlibat cinta segitiga dengan Reagan, sahabat baiknya. Lantas siapa yang pada akhirnya Crystal pilih? Reagan atau Virgo, lelaki yang membuatnya merasakan cinta untuk pertama kali atau laki-laki yang membuatnya mendapatkan cinta untuk pertama kalinya? *** "Semuanya akan baik-baik saja jika aku tidak tergoda untuk mencintaimu, Reagan," ujar Crystal lirih memberikan pengakuan jujurnya. "Cinta? Kau percaya pada kata-kata sampah itu?" Crystal menyeka air matanya dengan tangan gemetar. "Ya dan aku kini menyesalinya." “Apa? Menyesalinya? Tidak salah? Bukankah kau dan Virgo sudah berselingkuh dibelakangku?! Jangan kira aku tidak tahu Crystal, aku tahu semua rahasia busukmu bersama Virgo sahabat baikku itu!!”

You May Also Like

A System for a System Creator?

Here we have our protagonist Gin on the verge of death, as he breathes his last breath, he kind of regrets everything that has led to this very moment. *Crash!* Boom! A large explosion that can be heard miles away, apparently the government thought it was a terrorist attack. I guess racing in a gasoline factory is not a very good idea. Well, luckily he gets a system what kind? we'll know in the next chapter. Some say he's lucky some say he's unlucky but for him well, he's not so sure if he is lucky with his system Merlin. "No no, you have to do it like this." Said Merlin as he guides this unlucky fellow wrongly. "What? won't he hate me if I do that?" "Trust me according to the-" "Yeah yeah, the beginners manual." He said as he cut him off. Little did he know the beginners manual was something Merlin made up. As for why Merlin was guiding him wrongly, supposedly he wants to die. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hey guys, Author-Kun here, I guess you can say we're having a rough start. *chuckle* I'm just gonna tell you English is my second language sooooo, I guess you can say my English is okay but it's mostly alright throughout the story, just little errors here and there. You can expect me to upload three chapters a week, each chapter contains 700 words.I'm carefully planning this novel out and not just writing blindly, so I'll be uploading a little slower than other. If you ever have an idea or spot any errors, I'll be appreciating your helpful comments and reviews.

Seri_Crementio · Fantasy
Not enough ratings
3 Chs

Love and the Apocalypse: A New Beginning At the World's End

Chapter 1: The Calm Before the Storm Sophia, a resilient artist, meets Ethan, a charming scientist, amidst a peaceful world. Little do they know that their love story will be tested in the face of an impending apocalypse. Chapter 2: Signs of Chaos Strange occurrences disrupt their peaceful lives, hinting at the impending disaster. As chaos ensues, Sophia and Ethan's bond strengthens, becoming their solace amidst the growing uncertainty. Chapter 3: A Race Against Time News of a catastrophic event spreads like wildfire. Sophia and Ethan embark on a perilous journey, determined to find safety while discovering a deeper connection in their shared struggle for survival. Chapter 4: Finding Refuge Amidst the chaos, they find refuge in an underground shelter. As they settle into this new reality, they uncover hidden secrets and forge unexpected alliances, challenging their love and trust. Chapter 5: Love Amidst Desolation Surrounded by desolation, Sophia and Ethan find solace in each other's arms. Love blossoms amidst the ruins, reminding them of the beauty that can still be found even in the darkest times. Chapter 6: The Fight for Survival With resources dwindling, Sophia and Ethan join a group of survivors determined to navigate the dangerous post-apocalyptic world. Together, they face unimaginable challenges, testing the strength of their love. Chapter 7: Sacrifices Made Amidst the trials, they are forced to make difficult choices that put their love to the ultimate test. Sacrifices are made, and their commitment to each other becomes a beacon of hope in the face of despair. Chapter 8: Unexpected Alliances In their journey, Sophia and Ethan encounter other groups of survivors. Some offer help, while others pose a threat. Unforeseen alliances and betrayals further complicate their already precarious situation. Chapter 9: A Glimpse of Hope Amidst the darkness, they discover a community that has managed to maintain some semblance of normalcy. As they find hope in the resilience of humanity, Sophia and Ethan's love grows stronger. Chapter 10: Rebuilding Together The community bands together to rebuild a new world from the ashes. Sophia and Ethan play pivotal roles, utilizing their unique skills to contribute to the collective effort while deepening their bond. Chapter 11: Facing Inner Demons As they settle into their new lives, Sophia and Ethan must confront their inner demons and past traumas. Together, they find the strength to heal and grow, allowing their love to evolve. Chapter 12: Trials and Temptations Amidst the fragile peace, new challenges arise. Temptations test the boundaries of their commitment, forcing them to confront their insecurities and reaffirm their love for each other. Chapter 13: The Power of Forgiveness Past mistakes resurface, threatening to tear them apart. Forgiveness becomes their bridge to healing, as they learn to let go of grudges and embrace the transformative power of love. Chapter 14: Hope in the Darkness A tragic event plunges them into despair, testing their resilience. But from the depths of darkness, they find hope and renewed determination to create a better future together. Chapter 15: Embracing Change The world around them continues to evolve, and Sophia and Ethan must adapt. They embrace change, recognizing that their love is a constant amidst an ever-changing world. Chapter 16: Love's Unexpected Surprises Amidst their daily struggles, Sophia and Ethan find joy in the little moments and unexpected surprises. Their love becomes a source of light, reminding them of the beauty that remains.

Calli_King · Sci-fi
Not enough ratings
2 Chs
Table of Contents
Latest Update
Volume 1

ratings

  • Overall Rate
  • Writing Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background
Reviews
Liked
Newest
Imatul_Imatul
Imatul_ImatulLv11Imatul_Imatul

wuihhh... baru baca sinopsisnya uda greget bangeet nih.. FIX bakalan di nanti up nya thor, 🤩🤩🤩 semoga sukses dan ratingnya naik terus, Cayoooo 🎉🎉🎉

Imatul05
Imatul05Lv12Imatul05

Yeay.... Novel baru kak nafa nih 🎉🎉, selalu ngikutin novel kakak dan selalu ngenah banget ceritanya. moga novel baru ini juga ngikutin kesuksesan novel kakak - kakaknya juga 🤩🤩🤩🤭 sukses selalu karyanya kak 🎉🎉😘

Lende_Manis
Lende_ManisLv10Lende_Manis

wah novel baru nih 😀 selalu suka sama novel Thor, mantap banget. selalu punya karakter yang kuat di tokoh cwe nya. sukses slalu kakak 😘😘😘 the best karya karyanya juga

putra_89papua
putra_89papuaLv1putra_89papua

Baru baca bab pertama dan langsung suka, cara penulis cerita yang rapi dan minim typo membuat novel ini layak dijadikan salah satu buku bacaan favorit.... love

putri_dewi
putri_dewiLv10putri_dewi

suka ..suka..suka....cerita pelakor dan nikah kontrak CEO keren si, paket komplit kaya nasi goreng. spesial gitu hehe...kak Nafa keren klo bikin buku mah..

Raya_ThelastDragon
Raya_ThelastDragonLv1Raya_ThelastDragon

Pernikahan kontrak dan kisah cinta segitiga ya temanya? hmmpppp...menarik dan bikin penasaran, mari kita baca lebih banyak bab lagi. update yang banyak Thor, dah ready koin nih hehe

kendra_maheswari
kendra_maheswariLv10kendra_maheswari

wah buku baru dari author favorit, ga mengecewakan pasti lah kaya buku - buku yang lain ❤️❤️... cerita tentang pernikahan kontrak tanpa cinta seru bgt si, makin penasaran mau baca lagi

nafadila
nafadilaAuthornafadila

Hi semua, kali ini Thor kembali dengan cerita yang sedikit berbeda meski masih dalam genre yang sama 😁... Cerita Thor kali ini berbau pernikahan kontrak yang dibubuhi ambisi, skandal dan cinta tentunya. Thor harap kakak-kakak menyukai cerita Thor yang ini... selamat membaca ❤️❤️❤️

Utiek_Hadi
Utiek_HadiLv14Utiek_Hadi

sebuah awal cerita yang bagus..sama seperti novel thor yang lain yang selalu menceritakan tokoh dari latar belakang dunia yang bermacam macam...ini yang paling saya sukai..alur dan penulisan cerita yang bagus dan pintar mengaduk aduk emosi pembaca...ditunggu kelanjutan kisah Crystal..👍

Diyah_W2904
Diyah_W2904Lv11Diyah_W2904

sepertinya nya Kisah Crystal ini akan sukses seperti novel-novel kak Nafa lainnya, menarik dan penuh Lika liku kehidupan manusia. tokoh- tokoh yang kuat karakternya akan mendukung suksesnya novel ini kedepannya

Dewi_Novita_1503
Dewi_Novita_1503Lv14Dewi_Novita_1503

selalu suka dg cerita dari kak Nafa... dlm cerita kali ini aku ampe sport jantung lohhh... aku kira beneran bakal jd penari stripstis si Crystal ini... tp emang di tangan kak Nafa tu selalu ada jalan baik unyuk orang yg baik... yeayyyy... ditunggu kelanjutannya ya kak utk romansanya RW dan CR ini ... semangatttt 💪💪💪💪

Pican
PicanLv14Pican

Mantap.. Karya terbaru Thor Favorit aQ😍😍 Uda Pasti ceritanya bagus.. beda dari lainnya.. Semangat Thor.. ditunggu kelanjutannya 😘😘😘 Selalu Suka Novel" thor 🤗🤗

Fayna_Rahma
Fayna_RahmaLv4Fayna_Rahma

aku termasuk salah satu dari sekian bnyak penggemar mu kak.. dan selalu nunggu Up tiap episodenya. . apa lagi karya2 baru mu. psti msuk librari ku

nhartinkusman92
nhartinkusman92Lv13nhartinkusman92

novel baru thor😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊pasti cerita nya bgus 😊😊😊😊😊😊😊😊😊👍👍👍👍👍👍👍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Fab_Bui
Fab_BuiLv2Fab_Bui

Reveal spoiler

Littlepie
LittlepieLv1Littlepie

jatuh cinta sama buku kak Nafa yang ini..... suka sukaaaaa bgt. rajin up ya kk, please jangan digantung lagi kaya novel yang lain 🥲 tapi kita masih setia nunggu di update lagi si 😁 sukses kk nafa

Jashobanta_Bai
Jashobanta_BaiLv3Jashobanta_Bai

Reveal spoiler

Novi_DP
Novi_DPLv13Novi_DP

thor kenapa akhir-akhir ini update nya lama banget,, setiap hari aku tunggu padahal update dari mu thor, semangat ya thor... penulis kesukaanku...🥰

SUPPORT

More about this book

General Audiencesmature rating
Report