webnovel

Billionaire Looking for Wife

Romansa Kontemporer
Completed · 167.9K Views
  • 145 Chs
    Content
  • 4.9
    13 ratings
  • NO.200+
    SUPPORT

What is Billionaire Looking for Wife

Synopsis

TAMAT Ve Andara, Gadis metropolitan yang besar di sebuah panti asuhan di pinggiran kota. Ia yang sejatinya adalah gadis tomboy, tiba-tiba diminta menggantikan anak pemilik panti asuhan yang mengalami kecelakaan. Ve harus menggantikan Astari, anak pemilik panti yang bekerja sebagai seorang sekretaris. Parahnya, direktur utama PT. Ozla itu sangat pemarah. Akhirnya, mereka sering bertengkar. Namun, sang Direktur itu tidak ingin memecatnya, dan merasa ingin mempertahankan Ve. Di hari pertamanya bekerja, Astari mengalami kecelakaan yang membuat ia harus duduk di kursi roda selamanya. Lalu, bagaimana dengan kehidupan Ve yang harus berubah total, dari gadis tomboy menjadi gadis feminin? 'Tidak nyaman memakai rok pendek seperti ini.' Ve Andara. 'Dasar sekretaris bar-bar!' Andika Ozla. Bagaimana perjalanan cerita mereka berdua? Simak terus kelanjutannya. *** Hai reader, ini novelku yang keempat di webnovel. Sebelumnya sudah ada tiga karya lain, bisa kalian baca sambil menunggu novel ini update. 1. Penjara Cinta Sang Presdir 2. Dandelion Finds Love 3. Touch My Heart, Hubby follow akun instagram penulis jg ya @seka.r214

Tags
2 tags
You May Also Like

Second Spark

After responding to a call about a foul smell in a dilapidated apartment, police officers make a tragic discovery - the body of a man who appears to have died by suicide by hanging. As they document the scene with photos and prepare to notify the coroner, one officer notices a diary left on a table. Compelled by curiosity about the victim's final words, he begins reading. The diary contains the man's reflections on being born into hardship and his life-long struggles to overcome poverty. He expresses deep resentment towards a world he feels treated him cruelly, costing him the stability he fought for. In his final entries, convinced no relief from loneliness and hopelessness awaits, the man alludes to suicide being his only escape from unrelenting misery. The story then shifts to an entirely different narrative with the introduction of Galaxor - a towering Lovecraftian cosmic entity intent on obliterating all civilization. He sets his sights on Eventide, a serene utopian planet protected by three guardian gods. Although bound by cosmic accords from destroying Eventide outright, Galaxor invokes a loophole to send a swarming demonic army led by a hydra to besiege the planet instead. As the beautifully advanced cities fall into flaming ruins, the desperate gods finally intervene, confronting Galaxor about violating ancient agreements. Ultimately they defeat him by summoning a Tribunal's portal which sucks Galaxor in, re-imprisoning the snarling Destroyer of Worlds for another eternity. But having exhausted themselves saving Eventide, the three flickering gods plunge into the ravaged planet's remaining devotees to anchor their drained souls symbiotically until they recover their essence over time.

numctrl · Fantasy
Not enough ratings
9 Chs

Red Star Recovery Inc.

Deck was a Galactic Marine, was as in retired as of today. Not just any marine either, a Red Star which makes his retirement special. After all Red Star troops are the ones given the option of being orbitally dropped on a penal planet or serving in the military based on their crimes. Both are normally considered a death sentence. At fifteen he had been given the choice, serve five years as a Red Star or take the drop. He choose the former and against all odds has survived to retire. Now his five long years of suicidal missions have paid off. During that time he scrimped and saved everything. Unlike his fellow Red Stars, he didn’t blow all his creds on brothels and booze but instead saved for this day. Finally, he is a free man and has enough cash to buy his own ship. It may be a tiny frigate but it is the gates of freedom for him. Well, that was the plan. Five sober years avoiding any mistakes and he finally messed up on his first day of freedom. Waking up with his first-ever hangover next to a woman he didn’t even remember he discovers he managed to get scammed out of his life’s savings. Instead of the basic SA1H Firestorm frigate, he had planned to buy. He is now the owner of an unknown model ship. One that has been stripped down to the frame and completely unflyable. On top of that, the woman who scammed him is now legally his first mate. Bound by an indenture contract despite what either of them might want, but hey only for the next ten years. Now broke. With no prospects and stuck with the woman that screwed him over, he has to find a way to survive. How bad can it be? There is no way things could get worse at least. Right? Right? He definitely won’t end up one of the most wanted men in the galaxy. Running from bounty hunters, enraged criminal groups, and even the military accompanied by a woman he can’t trust and an equally suspicious AI. That would be crazy. WPC#262 entry

Eleraan · Sci-fi
Not enough ratings
14 Chs
Table of Contents
Latest Update
Volume 1
Volume 2 :BLFW 2

ratings

  • Overall Rate
  • Writing Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background
Reviews
Liked
Newest
Vienna_Gu
Vienna_GuLv2Vienna_Gu

waw keren dan menarik. Gimana Ve yang harus berubah dalam sekejap dari tomboy jadi feminim ya? Tapi kan cowoknya kaya gapa palah jadi feminim demi orang itu [img=recommend][img=recommend][img=recommend]

SA_20
SA_20Lv11SA_20

walah kasian sekali si ve, pasti sulit sekali tuh berubah menjadi yang bukan dirinya sendiri. wkwkw ngukuk ih lucu, seru banget ceritanya. semangat thor, asik parah si ini..

mirnanata
mirnanataLv10mirnanata

recommend banget nih cerita untuk dibaca. seru walaupun kasihan sih sama Ve. tapi tetep wajib masukan library ya. semangat kakak author updatenya

Blueside
BluesideLv3Blueside

Ihh... suka banget sama ceritanya! kasian banget sama si Ve nya tapi lucu sih hahaha. Aku juga suka sama penulisan nya yang ringan untuk di baca! pokoknya recommended banget deh💖

Leebita
LeebitaLv3Leebita

ceritanya seru banget kak bikin penasaran teruss😭 penulisannya juga rapi, bahasanya mudah dipahami jadi nyaman dibacanya. ditunggu kelanjutannya, semangat terus kakak author🥰

Depaaac_
Depaaac_Lv10Depaaac_

Seru banget nih cerita anak tomboy🤣 menghibur banget tentunya!! Alur ceritanya menarik, seru, ga bikin bosen pokoknya. ada aja tingkah si cewek yang bikin ketawa!! Rekomen banget pokoknya!!!🥰🥰🥰🥰❤️🥳🥳🥳

ANABANTINGAN
ANABANTINGANLv13ANABANTINGAN

Novelnya kak Sekar selalu menarik, masih penasaran apa Ve bertah ya, menjaga imejnya? semoga pak presdir berubah sikapnya ga pemarah lagi hiksss kasian juga ve, semangat ya kak :"D Lelaki galak pasti susah cari istri :"V

Dark_Prince1
Dark_Prince1Lv1Dark_Prince1

Reveal spoiler

Riska_Vianka
Riska_ViankaLv10Riska_Vianka

Semangat Ve! Aku yakin kamu pasti bisa! Aku penasaran dengan kelanjutan ceritanya. Sejauh ini alur ceritanya bikin penasaran di awal bab perkenalan cerita, semoga makin bikin penasaran.

hamsterliu9
hamsterliu9Lv11hamsterliu9

seru sekali kak[img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend][img=recommend]

Sekar_Laveina
Sekar_LaveinaLv1Sekar_Laveina

[img=coins][img=coins][img=coins][img=coins][img=coins][img=coins][img=coins] [img=exp][img=exp][img=exp][img=exp][img=exp][img=exp][img=exp]

Sekar_Laveina_6611
Sekar_Laveina_6611AuthorSekar_Laveina_6611

hai semuanya. ini cerita keempat yg aku publish. Terima kasih atas dukungan kakak2 author dan reader yg sudah berkenan mampir ♥️♥️♥️♥️semoga kalian suka. maaf jika banyak kekurangan.

Harina_Chandra
Harina_ChandraLv5Harina_Chandra

Reveal spoiler

SUPPORT

More about this book

No One 17 and Under Admittedmature rating
Report